QÜESTIONARIS AUTOCONEIXEMENT

Orientación profesional:
http://www.aplicaciones.info/utiles/orienta.htm
_________________________________________________________________________________________

PROGRAMA ORIENTA'T

Aquí teniu un material molt interessant, editat per la Generalitat de Catalunya que us pot ser molt útil. La part d'autoconeixement us ajudarà a reflexionar sobre les vostres aptituds, interessos, motivacions, ...per poder prendre la decisió sobre el vostre futur acadèmic i professional.  A més conèixer els itineraris més adequats a cada un de vosaltres. Esperem que us agradi i us sigui d'utilitat.

El Departament d'Educació, a la web de l'XTEC, ofereix una aplicació molt útil per tal de facilitar l'orientació dels alumnes en general, i també per ajudar les famílies i els professors: es tracta de la pàgina ORIENTA'T, que consta de tres seccions:
Autoconeixement.
Itineraris.
Món laboral.
A la columna dreta hi trobareu els següents cinc apartats:
_____________________________________________________________________________________

QUÈ PUC ESTUDIAR?

Aquí teniu una altra eina interactiva per a poder submergir-vos en el procés de recerca de la vostra decisió acadèmica i professional.
 
 _______________________________________________________________________________________
 

QÜESTIONARI AUTOCONEIXEMENT : GRAN RECORREGUT

 
Et presentem un nou Qüestionari d’autoconeixement GR,
 Amb el GR comença el teu Gran Recorregut pel món dels estudis i de les professions, no esperis que ningú decideixi per tu. A partir d’ara, tu tries!
El GR té com a finalitat ajudar-te a aprofundir en l’autoconeixement, a entendre millor com ets i a fer-te reflexionar sobre el que vols fer, per tal de determinar quin estudis o quines ocupacions et podren proporcionar més satisfacció.
 
L’elecció d’uns estudis o d’una professió és un procés llarg. No esperis poder arribar a una decisió final d’una manera immediata. El que aquí es pretén és que vagis organitzant les teves idees per fer una bona elecció, principalment, determinar quin grup o quins grups ocupacionals són els que millor encaixen amb la teva manera de ser.
Cal que vagis seguint els passos que s’estableixen en el GR. Com més atentament llegeixis el seu contingut i com més sinceres siguin les teves respostes, més orientació que en podràs obtenir. 

____________________________________________________________________________________________

PROGRAMA ORIENTA

Tenim al vostre abast el PROGRAMA ORIENTA, darrera edició 2009/2010, pels qui no coneixeu el programa, en aquest hi podeu trobar un qüestionari d'aptituds, i interessos, que us ajudara a la tria de l' opció que mes s'adapti a voltros mateixos. A mes hi podreu trobar:
- Universitat: tots els Graus que s'imparteixen aquest curs
- Nova Selectivitat LOE.
- Nous títols de FP.
- Programes de Qualificació professional inicial
- Ensenyaments Artístics Superiors

Per aconseguir-ho ho podeu baixar del següent enllaç que es troba a la pagina web del nostre institut, simplement heu de seguir les instruccions.

PREMEU AQUÍ PER DAVALLAR-LO