dijous, 27 de maig de 2010

CANVI DE DATES PAU JUNY DE 2010

Benvolguts alumnes de SEGON de Batxillerat, us comunicam la informació que em rebut del President de la comissió organitzadora de les PAU, Cels Garcia: 

La comissió organitzadora de les proves d’accés a la Universitat de la comunitat autònoma de les Illes Balears, reunida en sessió extraordinària el dia 26 de maig de 2010, us comunica el següent:

A la comunitat autònoma de les Illes Balears, la convocatòria ordinària d’enguany de les proves d’accés a la Universitat per a alumnes de batxillerat està prevista per als dies 8, 9 i 10 de juny de 2010.

Això no obstant, la comissió organitzadora ha acordat que, si la Delegació del Govern confirma oficialment la convocatòria de vaga del dia 8 de juny, les proves d’accés a la Universitat es faran els dies 9, 10 i 11 de juny de 2010, amb els exercicis i els horaris establerts per als dies primer, segon i tercer, respectivament. En aquest cas, la publicació dels resultats dels exercicis es podrà ajornar fins al dia 21 de juny.

La comissió us prega doneu la màxima difusió d’aquesta carta i agraeix la vostra col·laboració i la de totes les persones que faran possible el canvi de dates.

Rebeu una cordial salutació.

Cels Garcia
President de la comissió organitzadora de les PAU

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada