divendres, 8 de juny del 2012

CAMPUS D'ESTIU UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE VALÈNCIA

Fins al dimarts 12 de juny del 2012 està oberta la inscripció al Praktikum UPV. El Praktikum és un campus dirigit a alumnes de 1r de batxillerat i de cicles formatius de grau superior organitzat pel Vicerectorat d'Alumnat i Cultura de la Universitat Politècnica de València, amb el patrocini de la Conselleria d'Educació.

Durant la setmana del 25 al 29 de juny, els alumnes participants desenvolupen un projecte en grups de dos o tres alumnes amb professors de la UPV. En aquesta edició s'ofereixen més de 150 places a alumnes de 1r de batxillerat i de cicles formatius de grau superior perquè puguen realitzar un dels més de 70 projectes diferents oferits en col·laboració amb quasi 200 professors de la UPV. En el Praktikum participen els tres campus de la UPV: Vera (València), Alcoi i Gandia.

A part de l'increment de 50 places respecte al curs passat, enguany les novetats són: la via artística en la Facultat de Belles Arts i la via de ciències socials en la Facultat d'Administració i Direcció d'Empreses, i també places per a alumnes de cicles formatius de grau superior. Si vols conèixer les diferents vies que s'ofereixen, fes clic en els enllaços següents:

Praktikum 2012 (Arts)
http://praktikum.blogs.upv.es/praktikum-2010/praktikum-2012-artes/

Si desitges contactar amb els responsables del Praktikum, pots fer-ho a través del correu electrònic:
praktikum@upv.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada